WBNetADD connect
Direct contact

+32 16 43 11 00


Contacteer ons nu

U bent hier

Over ADD

ADD

ADD is een onafhankelijke risicobeheerder en verzekeringsmakelaar. Het bedrijf biedt algemene en specifieke verzekeringsoplossingen op maat van ondernemingen.

Onze missie

We zijn verzekeringsarchitecten. Dat betekent dat we in de eerste plaats creatieve denkers zijn, die met een open geest naar uw verzekeringsuitdagingen kijken. Daarop tekenen we een plan uit, precies gepast op uw bedrijf en nauwkeurig tot in de kleinste details. En zolang uw bedrijf bestaat, geniet u van onze korte opvolging en uitstekende service.

Onze visie

We vinden dat een verzekeringsmakelaar meer moet doen dan polissen vergelijken en verkopen. Risicomanagement, proactieve monitoring, de wereld herbekijken met open vizier ... daar gaat het in ons beroep om. Die visie hielp ADD om de voorbije zestig jaar uit te groeien tot een topmakelaar in België. Maar die visie helpt vooral uw bedrijf om risico’s onder controle te houden en te blijven groeien.

Onze filosofie

Al onze verzekeringsarchitecten zijn in de eerste plaats zieners. We tekenen voor uw bedrijf het optimale verzekeringsplan uit met oog voor uw risico’s, uw ideeën en uw ambities.
Als denkers werken we doordacht en planmatig. We pakken uw ondernemingsrisico’s aan met een totaalvisie: analyse, preventie en innovatieve verzekeringsoplossingen.
Uw persoonlijk team is er één van doeners. Altijd beschikbaar om op uw vragen te antwoorden en altijd klaar om af te rekenen met uw schade.

Neem contact op met ADD

Lees de IDD  gedragsregels

Insurance Solutions

Insurance Solutions is een afdeling van de NV ADD

Insurance Solutions biedt diensten van verzekeringsbemiddeling aan en dit als ondersteuning van de KBC- verzekeringsagenten. Dat betekent concreet dat we advies geven over verzekeringspolissen, dat we verzekeringsovereenkomsten aanbieden of voorstellen, voorbereidend werk leveren én de sluiting van de polis uitvoeren. We zijn ook actief bij het assisteren, het beheer en de uitvoering ervan. Insurance Solutions ontwikkelt de activiteiten op basis van de exclusieve aanbreng door de KBC-verzekeringsagenten.

Insurance Solutions, Geldenaaksebaan 470, 3001 Heverlee, België. Afdeling van de NV ADD, FSMA nr. 13721 A

Neem contact op met Insurance Solutions

Worldwide Broker Network

ADD is als enige Belgische verzekeringsmakelaar lid van het Worldwide Broker Network (WBN). Dat netwerk boekt een jaarlijks omzet van meer dan 35 miljard dollar en telt 18.000 professionals in ruim 102 landen. ADD is uw poort naar die wereldwijde kennisdatabank.

Meer informatie over het Worldwide Broker Network (WBN) >

Inloggen op WBNet? Klik hier >