WBNetADD connect
Direct contact

+32 16 43 11 00


Contacteer ons nu

U bent hier

Internationaal

Internationaal ondernemen met de juiste verzekeringen

Internationaal ondernemen is spannend en uitdagend. Maar ook risicovol. In het buitenland begeeft u zich immers op onbekend juridisch terrein, waar andere regels voor aansprakelijkheid gelden dan bij ons. Weet u niet welke verzekeringen verplicht zijn buiten België, laat staan hoe u uw bedrijf het beste indekt tegen de specifieke risico’s die uw onderneming in een bepaald land loopt? ADD is uw gids in het buitenland én lid van het Worldwide Broker Network (WBN).

Welke uitdagingen staan u te wachten?

Belgische bedrijven met internationale activiteiten kampen vandaag met vier grote uitdagingen op het vlak van verzekeringen. ADD noemt die uitdagingen ook wel ‘de vier C’s van internationaal ondernemen’.

Internationaal verzekerd ondernemen 

Om uw wereldwijde risico’s voldoende af te dekken, nemen onze experts de vier volgende elementen op in een internationaal verzekeringsprogramma op maat van uw bedrijf.

Concept

Wat is de beste oplossing voor uw onderneming: lokale polissen sluiten of voor een geïntegreerd programma kiezen? En indien u voor het laatste opteert, bundelt u dan het best alle verzekeringen of laat u toch ruimte voor uitzonderingen? Onze experts zoeken het voor u uit en stellen u een uniek verzekeringsconcept voor dat tot in de puntjes is afgestemd op de behoeften van uw bedrijf.

Uw buitenlands verzekeringsconcept

Cost

Uiteraard hebben uw internationale verzekeringen een prijskaartje. Maar hoeveel zullen uw kosten precies bedragen? En wat krijgt u er allemaal voor in ruil? ADD gaat het nauwgezet voor u na.

Uw verzekeringsbudget onder controle

Compliance

Internationaal ondernemen betekent ontegensprekelijk dat u internationale rechtsregels in acht moet nemen. Onze specialisten pluizen de relevante verplichtingen voor u uit, zodat u met uw verzekeringen te allen tijde voldoet aan de opgelegde normen.

Uw compliance in het buitenland

Communicatie

Als uw onderneming internationaal actief is, hebt u al snel meerdere verzekeringen onderschreven in diverse landen. Om het overzicht te bewaren, zijn directe communicatielijnen met lokale verzekeraars een must. Onze experts tekenen die graag voor u uit.

Uw communicatielijnen met het buitenland

Internationaal verzekeringspakket op maat

Ondernemen in het buitenland zonder u zorgen te maken over verzekeringen kan wel degelijk! We vertellen u graag meer over de unieke internationale verzekeringsaanpak van ADD in een volledig vrijblijvend gesprek. Aarzel niet om snel contact op te nemen

Worldwide Broker Network

ADD is als enige Belgische verzekeringsmakelaar lid van het Worldwide Broker Network (WBN). ADD’s specialisten hebben dus kennis uit eerste hand van alle algemene en specifieke regels in uw export- en importlanden. Het Worldwide Broker Network boekt een jaarlijkse omzet van meer dan 25 miljard dollar en telt 18.000 professionals in ruim 100 landen. Dat maakt het Worldwide Broker Network het grootste internationaal netwerk van onafhankelijke verzekeringsmakelaars. ADD is uw poort naar die wereldwijde kennisdatabank.

WBNet

Weet uw bedrijf precies welke verzekeringen het heeft lopen in Azië? Hoe staat het met het schadedossier in de Verenigde Staten? En heeft u nog zicht op de personeelsverzekeringen van uw onderneming in Bulgarije? ADD helpt u om snel antwoord te krijgen op zulke vragen. Het krachtige softwareplatform WBNet zorgt ervoor dat u op één plaats een glashelder overzicht krijgt van uw multinationaal verzekeringsprogramma. 

Waarom WBN?

ADD heeft de voorbije jaren een ruime expertise opgebouwd rond internationale verzekeringsprogramma's voor Belgische bedrijven met buitenlandse filialen. Die internationale ervaring koppelt ADD aan een persoonlijke aanpak en een bijzonder internationaal netwerk, het Worldwide Broker Network.

Lees waarom dit internationale Belgische familiebedrijf voor ADD kiest.

Lees waarom dit Belgische technologiebedrijf voor ADD kiest

Bekijk de voordelen van het Worldwide Broker Network in dit filmpje